Sokan várták az idei táborokat

Megfizethető nemzetközi táborozási lehetőség

Sokan várták az idei táborokat.
Ezért örülök, hogy küldhetek egy megfizethető nemzetközi táborozási lehetőséget, mely nem messze, Dél-Bácskában (Szerbia) lesz, az ottani németek szervezik. A tábor az ált. iskola végi - középiskolás korosztályt célozza meg, tehát a teenager-eket.
A szervezőkkel úgy egyeztünk meg, hogy várjuk a jelentkezőket a csatolt jelentkezési lapon. A vírushelyzetet természetesen figyelemmel kísérjük és röviddel a tábor kezdete előtt lesz eldöntve, hogy meg tud-e valósulni a tábor.
Itt olvasható a kiírás:

Zirkus TALENTum: Grenzüberschreitendes Zirkuscamp mit  sprachförderndem Charakter

Datum:                                             19.-30. August 2020

Ort:                                                    Bački Monoštor, Serbien

Zielgruppe:                                      Jugendliche zwischen 13-17 Jahren

Teilnehmerbeitrag:                          50,00 € / Person für die Teilnehmenden aus Kroatien, Rumänien, Serbien und Ungarn und 150,00 € /Person für die Teilnehmenden aus Deutschland

Anmeldefrist:                                  Montag, der 27. Juli 2020

Weitere Informationen finden sie unter folgendem Link: http://www.gerhardsombor.org/de/akt-368-.html

 
 
Keresünk még 1 fő felnőtt kísérőt a gyerekek mellé, akinek a feladata lenne a magyarországi gyerekek felügyelete és a foglalkozásokon való segítés a másik országokból érkező kísérőkkel együtt. Természetesen szép összegű honoráriumban részesül. Tehát ha van ilyen felnőtt, kérem jelezzék felénk (kiírás szerint Pécs vagy Baja Regionális Irodába)!!!
Zirkuscamp